Būkite budrūs! Padaugėjo sukčiavimo atvejų ir apgaulingų skambučių su siūlymais įsigyti ir užsidirbti iš kriptovaliutų investicijai panaudojant vartojimo paskolą.
Blog|Martin Länts tampa Bigbank valdybos pirmininku

Martin Länts tampa Bigbank valdybos pirmininku

Martin Länts tampa Bigbank valdybos pirmininku

Estų valdoma Bigbank AS, veikianti devyniose Europos šalyse, išrinko naują valdybos pirmininką. Nuo kovo 15 dienos šias pareigas eina Martin Länts. Iki tol M. Länts buvo valdybos narys.

Kiti valdybos nariai, Sven Raba – finansų ir technologijų vadovas bei Mart Veskimägi – rizikų vadovas, toliau tęsia darbus Bigbank. Ketvirtasis valdybos narys, Pavels Gilodo, paliko Bigbank šių metų vasario 28 dieną.

„Martin čia, Bigbank, įrodė esąs tikrai stiprus lyderis“,- sakė stebėtojų tarybos pirmininkas Parvel Pruunsild. „Dėl pareigybių pasiskirstymo jis ėmėsi pagrindinio dukterinių banko įmonių valdymo visose šalyse, kuriose dirbame, todėl stebėtojų taryba jį patvirtino kaip naują valdybos pirmininką.“

„Bigbank yra Estijos įmonė, tačiau veikia tarptautiniu mastu ir per pastaruosius penkerius metus pasiekė nepaprastų rezultatų“, - sakė Martin Länts. „Pradėti eiti valdymos pirmininko pareigas yra didelė garbė. Esu dėkingas stebėtojų tarybai už pasitikėjimą. Taip pat dėkoju Sven Raba, kuris pastaruosius dvejus metus atliko puikų darbą. Labai džiaugiuosi, kad jis ir toliau bus valdybos narys.”

Länts teigia, jog bankas yra puikioje situacijoje: „Įmonė stipri, pelninga ir turi potencialo ne tik augimui esamose devyniose rinkose, bet ir plėstis naujose. Nereikia nė sakyti, kad norėtume iškovoti žymiai didesnę mūsų namų rinkos dalį ir Estijoje. Esu įsitikinęs, kad artimiausiais metais galėsime padidinti savo veiklos apimtis ir išplėsti veiklos sritis, kadangi turime aiškią skaitmeninio banko viziją, kurią palaiko mūsų kurtos modernios informacinės sistemos“.